YouTube Gaming este un serviciu lansat de foarte putin timp, destinat exclusiv gamerilor si iubitorilor de jocuri, ce-si propune sa concureze cu cel mai mare serviciu de live streaming existent in acest moment, Twitch, un serviciu pe care Google l-a pierdut la o licitatie in fata gigantului Amazon.

YouTube are functia de live streaming de ceva timp, insa domeniile in care se transmite se amesteca intre ele. Gratie acestei noi platforme gamerii si iubitorii de jocuri nu vor mai avea tangente cu alte domenii, ci doar cu domeniul care-i intereseaza.

Utilizatorii au parte de o interfata sugestiva, ce duce, fara indoiala cu gandul la gaming, un feed customizat pentru canalele de jocuri pe care le urmaresc, dar si alte videoclipuri populare in randul comunitatii. Pe langa aceste lucruri, nu veti rata nicio transmisiune live, pentru ca acestea sunt prioritare, ca atare, vor fi plasate in topul feed-ului.

De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a-si organiza continutul pe care vor sa-l vizioneze dupa bunul plac. Va puteti organiza live streaming-uri si gameplay-uri pentru jocurile favorite, care vor avea o prioritate mai mare in feed, cat si pentru canalele de jocuri favorite.

YouTube Gaming contine deja peste 25.000 de pagini dedicate jocurilor, astfel ca puteti gasi live-uri si gameplay-uri chiar si pentru Super Mario 64.

Platforma dispune si de aplicatii pentru sistemele de operare mobile, ca Android si iOS, insa, cu toate ca YouTube Gaming a fost lansat pe desktop, aplicatiile functioneaza cel putin deocamdata doar pentru publicul din Statele Unite si Marea Britanie.

Reclame

Un gând despre „YouTube Gaming a fost lansat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s