In mod evident, toti administratorii marilor servicii online vor sa ofere utilizatorilor beneficii, vor ca serviciul lor sa fie cat mai simplu si intuitiv de folosit, dar in acelasi timp cat mai performant si sofisticat. De aceea acestia fac actualizari periodice a diferitelor functionalitati ale website-urilor lor.

Indubitabil, nici Facebook nu a fost ocolit. In ultimul update, player-ul video al Facebook a fost vizat de o mica actualizare. Astfel ca, din acest moment, aveti posibilitatea sa vizualizari un video chiar si in momentul in care rasfoiti News Feed-ul.

In urma ultimului update, player-ului video al retelei de socializare i s-a adaugat un nou buton, prin intermediul caruia puteti urmari un video navigand in acelasi timp in News Feed. Practic, apasand pe acest buton, player-ul video se va transforma intr-un mic pop-up, pe care il puteti muta oriunde pe pagina si astfel urmarind videoclipul. Asta inseamna ca nu mai este nevoie sa stati cu pagina fixata pe acel video pentru a-l vedea.

Deocamdata are si cateva inconveniente, ca de exemplu faptul ca nu mai puteti urmari videoclipul in momentul in care schimbati sau improspatati pagina. Functioneaza doar pe News Feed, cronologia unei pagini de Facebook a unei comunitati, companii, etc. si cronologia unui utilizator. De asemenea, il puteti viziona doar la o dimensiune mica si nu poate fi redimensionat. Poate aceste lucruri se vor remedia pe parcurs.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s