Facebook a lansat de putin timp noul serviciu web – Messenger.com, care este practic doar o copie adaptata pentru web a aplicatiei de pe smartphone-uri.

Aceiasi interfata simpla, moderna si minimalista, insa cu o experienta de utilizare mai comoda fata de cea de pe dispozitivele mobile, asadar, un lucru care se poate plia foarte bine pe pretentiile utilizatorilor care vor doar sa foloseasca chat-ul.

Spre deosebire de chatul din Facebook, Messenger pentru web ofera aceleasi mesaje pe care le aveti si pe chatul de baza al retelei sociale, insa incadrate altfel, mai elegant si mai ales, mai lizibile. Mesajele sunt incadrate intr-un fel de bule, iar fonturile putin mai mari, facilitand astfel o buna experienta de chatting.

Serviciul web are aceleasi functionalitati ca si cel de pe dispozitivele mobile, astfel ca puteti face apeluri atat video, cat si audio.

Pentru a folosi acest nou serviciu in sfera desktop-urilor, trebuie sa accesati site-ul Messenger.com si sa va autentificati cu contul de Facebook.

Una peste alta, Messenger pentru web este un serviciu destinat celor care vor o schimbare in modul de interactionare cu ceilalti si mai ales celor care utilizeaza doar chat-ul din Facebook. Este un bun serviciu si pentru cei care detin calculatoare slabe si vor doar sa raspunda catorva mesaje fara a mai intra pe Facebook.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s