Lumea evolueaza – nimic special in aceasta afirmatie. Dar acesta este adevarul, iar asta se reflecta in toate domeniile. Inevitabil nici industria IT nu a fost ocolita.

In urma cu cateva luni, dezvoltatorii din departamentul destinat YouTube-ului, au lansat o noua interfata a player-ului YouTube, o interfata eleganta, cu elemente mai mari pentru o mai buna experienta de vizionare, o interfata transparenta cu cateva efecte subtile care, intr-adevar, arata destul de bine. Este un nou design care se scaleaza la dimensiunea oricarui ecran sau player incorporat.

Pentru a incerca noua interfata a player-ului YouTube trebuie sa accesati site-ul dedicat acestei inovatii si sa faceti click pe „Obtine player-ul”, buton aflat in partea de jos a paginii. Daca doriti sa reveniti la player-ul initial, pur si simplu accesati din nou site-ul si faceti click pe butonul „Restabileste player-ul initial”.

Trebuie sa mentionez faptul ca pe Internet Explorer 11 si Opera 29.0 nu functioneaza, cel putin deocamdata. Pe Google Chrome si Mozilla Firefox nu intampinati nici o problema in activarea interfetei. De asemenea, daca doriti aceasta interfata pe mai multe browsere va trebui sa o activati individual pentru fiecare dintre acestea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s