Flickr Tab iti aduce noi imagini la fiecare nou tab deschis

Fiecare are cate o zi proasta si fiecare are nevoie de stimuli pentru a o depasi. Flickr Tab este una din zecile de extensii de genul acesteia pe care le gasiti in Chrome Web Store, care schimba interfata noului tab deschis in Google Chrome, dintr-una deja banala, intr-una mult mai dinamica.

Extensia Flickr Tab se conecteaza la website-ul flickr.com, o cunoscuta retea de photo sharing in care utilizatorii isi pot incarca creatiile si care, prin intermediul acestei extensii, ne sunt aduse la fiecare nou tab deschis in browser-ul Google Chrome, noi fotografii populare din comunitatea website-ului.

Trebuie sa mentionez faptul ca fotografiile pe care vi le afiseaza aceasta extensie, preluate din baza de date a Flickr, sunt unele, in cea mai mare parte de-a dreptul uimitoare.

Daca descoperiti o fotografie care va place, Flickr a permis utilizatorilor acestei extensii sa acceseze pagina fotografiei din website-ul flickr.com, facand click pe imagine in momentul in care v-a aparut, pagina a fotografiei in care veti gasi atat titlul imaginii, cat si descrierea si posibilitatea de a o descarca in scop propriu si noncomercial.

De asemenea, daca aveti indoieli in privinta eventualei viteze de navigare scazuta a browser-ului Google Chrome, nu va faceti griji in aceasta privinta – fotografiile se incarca la un interval foarte scazut de timp. Insa la aceast aspect trebuie sa aveti in vedere si sa fiti constienti de capacitatile propriului calculator. Merita sa o incercati, macar.

Daca doriti sa incercati aceasta simpla extensie dezvoltata de insusi website-ul flickr.com, fiind o extentie oficiala, o puteti gasi gratuit in Chrome Web Store.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Flickr Tab iti aduce noi imagini la fiecare nou tab deschis&8221;

  1. Pingback: Embark New Tab Page: noi imagini la fiecare tab deschis | Technology Web Browsing

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s