Fiecare are cate o zi proasta si fiecare are nevoie de stimuli pentru a o depasi. Flickr Tab este una din zecile de extensii de genul acesteia pe care le gasiti in Chrome Web Store, care schimba interfata noului tab deschis in Google Chrome, dintr-una deja banala, intr-una mult mai dinamica.

Extensia Flickr Tab se conecteaza la website-ul flickr.com, o cunoscuta retea de photo sharing in care utilizatorii isi pot incarca creatiile si care, prin intermediul acestei extensii, ne sunt aduse la fiecare nou tab deschis in browser-ul Google Chrome, noi fotografii populare din comunitatea website-ului.

Trebuie sa mentionez faptul ca fotografiile pe care vi le afiseaza aceasta extensie, preluate din baza de date a Flickr, sunt unele, in cea mai mare parte de-a dreptul uimitoare.

Daca descoperiti o fotografie care va place, Flickr a permis utilizatorilor acestei extensii sa acceseze pagina fotografiei din website-ul flickr.com, facand click pe imagine in momentul in care v-a aparut, pagina a fotografiei in care veti gasi atat titlul imaginii, cat si descrierea si posibilitatea de a o descarca in scop propriu si noncomercial.

De asemenea, daca aveti indoieli in privinta eventualei viteze de navigare scazuta a browser-ului Google Chrome, nu va faceti griji in aceasta privinta – fotografiile se incarca la un interval foarte scazut de timp. Insa la aceast aspect trebuie sa aveti in vedere si sa fiti constienti de capacitatile propriului calculator. Merita sa o incercati, macar.

Daca doriti sa incercati aceasta simpla extensie dezvoltata de insusi website-ul flickr.com, fiind o extentie oficiala, o puteti gasi gratuit in Chrome Web Store.

Reclame

Un gând despre „Flickr Tab iti aduce noi imagini la fiecare nou tab deschis

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s