Este un lucru destul de enervant, atat pentru noi ca utilizatori de Facebook, in cazul in care nu dorim ca aplicatia sau jocul respectiv sa posteze automat pe peretele nostru, cat si pentru prietenii nostri din lista.

Daca vreti sa interziceti aplicatiilor si in special, jocurilor sa mai posteze automat pe Facebook de fiecare data cand excelati in nivel, de exemplu, acest articol este unul dedicat voua.

Ei bine, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina cu setari a contului de Facebook, facand click pe sageata din coltul din dreapta sus si alegand „Setari”. Ulterior, din panoul aflat in partea stanga trebuie sa selectati setarile pentru aplicatii.

Odata ajunsi pe aceasta pagina, o sa vi se afiseze o lista cu toate site-urile si jocurile la care sunteti conectati cu contul de Facebook, iar de aici va trebui sa alegeti jocul care posteaza automat in numele vostru pe Facebook si sa faceti click pe butonul de editare ilustrat printr-un creion, pentru a accesa pop-up-ul cu informatiile si permisiunile acelei aplicatii (pop-up ca cel din imaginea de mai sus).

Undeva pe la mijlocul acelui pop-up o sa vedeti o sectiune numita „Aceasta aplicatie poate:” si in interiorul acestei sectiuni o sa gasiti optiunea conform careia aplicatia poate sau nu sa posteze automat. Tot ce trebuie sa faceti este sa debifati aceasta optiune si sa salvati setarea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s