Crossy Road este un joc de tip endless arcade, destul de simplu de jucat, care de-a lungul timpului, inca de cand a fost creat si distribuit pe magazinele de aplicatii, ca App Store sau Google Play, a castigat mai multe distinctii de la diversele website-uri de profil.

Fiind un joc endless arcade, fireste, principalul obiectiv al acestui joc este acela de a strange cat mai multe puncte, doborandu-va astfel recordul sau concurand cu alti jucatori in spiritul unei mici competitii.

Interfata grafica a jocului este una ce poate fi pe placul jucatorilor de Minecraft, acestia fiind deja familiarizati cu aspectul patratos al elementelor din joc.

La prima intrare in joc, veti avea acces doar la un singur caracter, cel de baza, iar ca sa-l schimbati va trebui sa jucati cat mai mult pentru a putea obtine monede cu ajutorul carora sa deblocati mai multe caractere de joc. De asemenea, jocul va va acorda la un interval de 6 ore un cadou ce consta in monede. In primele dati, cadouri ce contin un numar mare de monede, urmand ca pe parcurs ce jucati aceste monede sa scada in multitudine.

Pentru a putea schimba caracterul, va trebui sa le deblocati mai intai pe celelalte, unul cate unul, iar acest lucru se face contra a 100 de monede din joc. De asemenea, pe langa acest aspect, trebuie sa stiti si faptul ca nu va este permis sa deblocati voi ce caracter doriti, caracterul pe care o sa-l deblocati o sa fie decis de un fel de tonomat in joc, care il alege aleatoriu, astfel marind durata de timp pe care un jucator o petrece in joc pentru a reusi sa obtina caracterul dorit.

Un lucru notabil, este faptul ca harta se schimba in functie de caracterul ales, in unele cazuri in functie de mediul in care traieste un anumit caracter.

Acest joc ofera achizitii in aplicatie. Pentru mai multe informatii despre acest aspect cititi articolul destinat acestuia.

Controlul caracterului este unul simplu si consta intr-o atingere pentru ca acesta sa mearga inainte si in glisari in stanga, dreapta si in jos pentru ca personajul sa mearga in directiile respective.

Din experienta mea de joc, Crossy Road mi se pare un joc usor de jucat si destul de distractiv. Este un bun medicament impotriva plictiselii.

Crossy Road ruleaza pe platformele mobile Android si iOS, acest joc fiind disponibil spre descarcare din magazinele de aplicatii proprietare acestor doua sisteme de operare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s