Cred ca exista o groaza de motive particulare pentru care un utilizator ar dori sa stearga istoricul cautarilor recente pe Facebook si nu cred ca are rost sa le enumar acum. Acest lucru conteaza mai putin. Daca sunteti o persoana care doreste sa stearga istoricul cautarilor recente pe Facebook, acesta este un articol destinat voua!

ATENTIE! In cazul in care utilizati Facebook-ul in limba romana, motorul de cautare este putin mai diferit fata de cel in limba engleza. Ca urmare, nu o sa va apara optiunea de editare a casetei de cautare de unde puteti foarte usor sa stergeti istoricul cautarilor. Ori schimbati temporar limba interfetei in limba engleza, apoi urmati pasii pe care o sa-i cunoasteti imediat, ori accesati singuri jurnalul de activitati si apoi alegeti optiunea in discutie din panoul din stanga, dupa ce faceti click pe „Mai mult”.

Metoda este foarte simpla. Pentru inceput, cand sunteti pe Facebook, faceti click in interiorul casetei de cautare, apoi in meniul cu cautarile efectuate, mai exact deasupra acestora, veti gasi in partea dreapta butonul de editare al setarilor casetei de cautare. Faceti click pe el si imediat o sa fiti directionati catre jurnalul de activitati, care va ajuta sa vedeti intreaga voastra istorie pe reteaua de socializare si sa o manageriati.

Ei bine, la pagina in care ati fost directionati, trebuie sa stiti ca aveti mai multe optiuni de stergere a cautarilor: puteti sterge cautarile individual unele fata de celelalte, puteti cauta o anumita interogare facuta pe Facebook pe care doriti s-o stergeti si, de asemenea, aveti posibilitatea sa stergeti intregul istoric al cautarilor pe reteaua de socializare.

Pentru a sterge intregul istoric al cautarilor, faceti click pe butonul „Curata cautarile” din partea dreapta sus a paginii, apoi confirmati din pop-up-ul aparut, actiunea.

In cazul in care doriti sa stergeti doar cateva cautari indiscrete, sa spun asa, puteti face acest lucru foarte usor din dreptul fiecarei interogari.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s