Multe videoclipuri in genul compilatiilor de melodii au imagini pe care multi le ravnesc. Am creat acest articol ca sa le vin in ajutor acestor multi utilizatori si nu numai. In general, tuturor utilizatorilor de internet si implicit de YouTube.

Ei bine, in acest articol o sa va prezint o metoda prin care puteti obtine thumbnail-ul unui videoclip fara sa folositi nici macar o extensie sau orice alt fel de supliment, program si asa mai departe.

Cand sunteti pe pagina videoclipului caruia doriti sa-i descarcati thumbnail-ul, ori faceti click dreapta intr-un spatiu liber pe pagina si alegeti „View page source”, fie folositi combinatia de taste CTRL + U, care are acelasi efect.

O sa vi se deschida un nou tab cu codul HTML a paginii videoclipului, iar voi va trebui sa gasiti o linie de comanda in interiorul acelui cod. Nu va faceti griji, functia „Gaseste” tocmai de aceea s-a inventat. Folositi combinatia de taste CTRL + F si in interioul casetei de cautare lipiti urmatoarea comanda: „thumbnailURL„. O sa fie singura pe care o gasiti, iar in dreptul acesteia o sa gasiti link-ul thumbnail-ului videoclipului. Faceti click pe el si o sa se deschida intr-un nou tab, de unde puteti descarca imaginea in dimensiunea originala.

Atentie! Videoclipul poate sa aiba un thumbnail personalizat, deci sa nu va intrebati de ce imaginea din videoclip nu corespunde cu imaginea de thumbnail a videoclipului.

Reclame

Un gând despre „Obtine thumbnail-ul unui videoclip de pe YouTube, fara nici o extensie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s