Cei care ati incercat una dintre aceste doua teme create de Automattic, ati observat ca articolele voastre sunt afisate fara imagine, doar cu culorile prestabilite. In Boardwalk cu verde, in Cubic cu albastru deschis. Ceea ce in demo-ul de prezentare a temei sunt unele articole afisate cu imagini.

In acest articol mi-am propus sa-i ajut pe acesti bloggeri care si-au ales una dintre aceste doua teme, sa-si imbunatateasca aspectul temei si implicit al blogului prin adaugarea unor imagini reprezentative, caracteristice fiecarui articol. Iata cum:

Dupa ce ati activat tema dorita, Boardwalk sau Cubic, deschideti pagina de editare pentru fiecare articol in parte unde doriti sa adaugati o imagine reprezentativa, derulati in jos, iar in panoul de unelte din dreapta alegeti optiunea „Featured Image„. Faceti click pe „Set feature image” si o sa vi se afiseze o fereastra de unde puteti alege imaginile si, totodata, de unde puteti incarca imaginile in caz ca acestea nu sunt incarcate in libraria media asociata fiecarui cont WordPress. Dupa acest procedeu, selectati imaginea care credeti ca reprezinta cel mai bine continutul articolului, apoi faceti click pe butonul „Set featured image”.

In caz ca nu este afisata optiunea Featured Image in panoul din dreapta, faceti click pe „Screen Options”, buton aflat in partea de sus a paginii, apoi bifati casuta din dreptul optiunii pentru a o afisa.

De mentionat este si faptul ca imaginea pe care ati atasat-o unui articol printr-un link, nu are nici o legatura cu imaginea reprezentativa adaugata prin optiunea „Featured Image”.

Si inca un lucru bine de stiut este faptul ca aceasta optiune poate functiona la mai multe teme in genul acestor doua teme, Boardwalk si Cubic, numai daca acele teme au implementata si caracteristica „Featured Image”. Deci nu e musai sa folositi si sa gasiti aceasta functie doar pentru aceste doua teme. O lista de teme care suporta si Featured Image puteti gasi aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.