Google Chrome are un mod aparte de a consola utilizatorii sai atunci cand s-a pierdut conexiunea la internet. Daca acestia au probleme frecvente cu internet-ul, probabil sunt familiarizati si cu dinozaurul T-Rex, care apare atunci cand browser-ul nu se poate conecta la internet.

Ei bine, iata la ce joc se refera misteriosul titlu:

Cand sunteti pe acea pagina pe care oricare utilizator de internet o uraste, pagina „Unable to connect to the internet”, acea pagina care apare atunci cand Google Chrome-ul nu se poate conecta la o retea de internet, apasati tasta SPACE. Si… porneste!

Este unul dintre cele mai simple jocuri, este un joc clasic, in care tot ce trebuie sa faceti este sariti cu caracterul, respectiv dinozaurul T-Rex, peste cactusi, prin apasarea unei singure taste, tasta SPACE. Scopul principal este sa adunati cat mai multe puncte. De asemenea, va fi inregistrat si un high-score, iar la fiecare 100 de puncte, acest parcurs va fi marcat de un beep.

Acest mic joc functioneaza si pe dispozitivele mobile. Sa facem un mic scenariu: Sa spunem ca sunteti la o cafenea, iar ca fiecare cafenea care este in pas cu tehnologia moderna, va avea si o retea gratuita de Wi-Fi. Insa, ca toate hotspot-urile gratuite publice, din cauza numarului mare de dispozitive conectate, aceste retele publice sunt predispuse temporar la caderea conexiunii.

Automat se va opri si incarcarea paginii, iar voi veti fi loviti de pagina cu dinozaurul, despre care am discutat mai sus.

Daca vreti sa jucati acest joc oricand doriti, fara a apela la el intr-o anumita situatie neplacuta, pur si simplu accesati o pagina web fara sa fi pornit Wi-Fi sau datele mobile.

Pentru a juca acest joc si pe dispozitivele mobile, tot ce trebuie sa faceti este sa atingeti dinozaurul. Apoi totul decurge ca si la platforma desktop. Pentru a sari peste obstacole trebuie sa atingeti o singura data pentru ca dinozaurul sa faca o saritura.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s