Soccer Stars este un joc online ce are legatura cu fotbalul, cum probabil v-ati dat seama si din titlul jocului, insa cu anumite caracteristici de fotbal de masa. Nu se aseamana nici pe departe cu Fifa, de exemplu.

Acest joc este dezvoltat de Miniclip, faimosul site ce detine si dezvolta si 8 Ball Pool, un joc destul de popular in lume la ora actuala. Soccer Stars foloseste in mare aceleasi principii pe care le foloseste si 8 Ball Pool, respectiv interfata, sistemul de nivele si de campionate, sistemul de achievement-uri, chiar si acea roata a norocului, pentru a castiga diferite premii ce constau in monede sau echipamente de joc.

Trebuie sa mentionez inca de la inceput ca Soccer Stars nu ruleaza, cel putin deocamdata, pe platforme fixe, daca le-as putea numi asa, adica nu o sa il gasiti pe Windows, Mac sau Linux. Functioneaza doar pe platformele mobile, ca Android si iOS.

Pentru inceput, dupa ce v-ati autentificat cu contul de Facebook, Google sau Miniclip, nivelele si campionatele sunt structurate exact ca la 8 Ball Pool, astfel ca puteti alege unde doriti sa jucati in functie de monedele pe care le aveti. La inceput o sa puteti juca doar in Brazilia, unde potul este de 25 de monede de fiecare jucator, asta insemnand un castig de 50 de monede.

Mecanica jocului este destul de usor de inteles. Dupa ce ati ales nivelul la care doriti sa jucati, aveti 5 jucatori aranjati pentru prima data in 2 formatii tactice ce vin de baza pe care le puteti schimba intre ele chiar si in timpul meciului, voi o sa fiti cel din stanga, iar pentru a suta in minge, trebuie sa alegeti jucatorul preferential, cel care va poate ajuta in a inscrie un gol sau a va scoate dintr-o anumita situatie defavorabila, apoi sa-l atingeti si sa trageti intr-o directie si cu o anumita „forta” pentru a stabili directia in care vreti sa duceti acel jucator, respectiv viteza cu care va lovi mingea sau un adversar.

Spuneam ca seamana foarte mult cu 8 Ball Pool din punct de vedere structural, astfel ca, contul vostru este structurat si el pe nivele. La fiecare crestere in nivel, veti primi 10 bacnote. Acele bacnote sunt elemente premium.

De asemenea, la elementele ce tin de preferintele particulare ale fiecarui jucator, aveti posibilitatea de a cumpara noi echipe (echipamente), atat de club, cat si nationale, puteti cumpara noi formatii tactice, dar si alte elemente.

Una peste alta, Soccer Stars este un joc destinat tuturor posesorilor de dispozitive inteligente, in special celor mai competitivi dintre voi, iar o functie care poate antrena acest sentiment de susceptibilitate prin care este definit cuvantul „competitiv”, este si functia de a juca cu o lista de prieteni.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s