Daca nu aveti un program software care sa faca asa ceva, trebuie sa stiti si faptul ca YouTube-ul ofera de mult timp un instrument cu ajutorul caruia sa puteti crea videoclipuri de tip slideshow.

In primul rand trebuie sa aveti un cont Google cu ajutorul caruia sa puteti accesa instrumentele YouTube. Presupunand ca aveti, voi trece la pasii premergatori crearii slideshow-ului.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a putea crea un slideshow cu fotografii pe YouTube:

Pentru a ajunge la instrumentul ce va permite sa creati un slideshow cu fotografii, trebuie sa faceti click pe fotografia voastra de profil din coltul din dreapta sus pe YouTube si sa alegeti „Studio de creatie„. Din panoul din partea stanga, selectati ultima optiune numita „Creatii„, apoi tot de acolo selectati „Editor video„.

Bine pana aici! Acum sa vedem cum putem incarca fotografiile respective pentru a putea face un video cu ele.

Din bara de unelte de pe mijlocul paginii, faceti click pe a treia optiune ilustrata prin simbolul unui aparat foto. Dupa ce le-ati incarcat, le adaugati in ce ordine doriti in spatiul destinat videoclipurilor si fotografiilor, ulterior puteti adauga si tranzitii, text sau melodii de fundal. Foarte folositor o sa va fie si live preview-ul. Cand considerati ca ati terminat slideshow-ul, faceti click pe „Creati un videoclip„, buton albastru aflat in coltul din dreapta sus a paginii.

Videoclipul va fi incarcat automat pe YouTube, iar daca nu doriti sa-l vada cineva, ii puteti edita confidentialitate, setand-o pe „Privat” sau „Nelistat”.

Ulterior, puteti distribui videoclipul cu prietenii vostri pe retelele de socializare sau descarca mergand inapoi in studioul de creatie, la „Videoclipuri” si facand click pe dropdown-ul aflat langa butonul „Modificati”, apoi selectand „Descarcati in format MP4”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s