Confruntandu-ma cu probleme de lizibilitatea pe unele site-uri, am cautat o solutie care sa-mi poata oferi o experienta a cititului mai buna pe acele site-uri. Din fericire, am si gasit.

Dupa cum spune si titlul articolului, folosind aceasta extensie, pentru ca da, este o extensie pentru browser, site-ul va fi afisat cu culorile inversate. In mare parte, site-urile folosesc un fundal al paginii alb, astfel ca, inversand culorile, culoarea alb se transforma in negru. Acest lucru va poate imbunatati experienta cititului pe un site pe timp de noapte. Bineinteles, nici textul nu este ignorat. Astfel ca, din negru se transforma in alb si poate fi citit pe un fundal negru.

Pe langa acest beneficiu major, aceasta extensie este utila in special noaptea, reducand oboseala ochilor creata de fundalul alb al unei pagini web.

Extensia o gasiti pe Chrome Web Store, pentru browser-ul Google Chrome si se numeste Invert!, iar dupa instalare, pentru a inversa culorile unui site, tot ce trebuie sa faceti este un singur click pe iconita extensiei. Pentru a reveni la normal, executati acelasi procedeu.

Aici as mai putea adauga faptul ca paginile web nu raman cu culorile inversate, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta. Chiar revin la normal dupa o reimprospatare a paginii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s