In primul rand trebuie sa aveti articole de calitate, de interes, pentru ca acestea atrag cititorii. Si bineinteles sa fie scrise fara greseli de ortografie.

Nu va ganditi ca daca o sa aveti multe postari o sa fiti bloggeri de succes. Nu numarul postarilor conteaza, ci calitatea lor. Mai bine sa aveti putine postari, dar cele care sunt sa fie bine scrise si de interes.

O tehnica ar fi aceea de a va pune in pielea cititorului, care intra pe blog-ul vostru si incepe sa citeasca un articol.  Cititi in gand articolul cap-coada. Iar apoi trageti concluzia. Daca pe voi va atrage si vi se pare interesant, automat i-ar atrage si pe ceilalti. Incearcati sa va goliti mintea, „Nu eu am scris asta”.

Blogul trebuie sa fie unul curat si simplu. Pentru ca nimanui nu ii place sa citeasca un articol pe un blog sau un site plin de reclame sau widget-uri. Trebuie sa fie unul placut ochiului. Hai sa zicem ca daca vreti sa castigati bani de pe urma reclamelor de pe blogul vostru, nu exagerati cu ele. De obicei, cele mai enervante sunt cele care apar pe mijlocul ecranului si cele care pornesc singure cu sunet.

Folositi un font iligibil la o marime ideala pentru ca oamenilor nu le place sa descifreze textul articolului.

Nu plagiati, fiti cat se poate de originali pentru ca rolul blogului este de a impartasi opinii, de a povesti o intamplare, etc. Nicidecum pentru a copia articolele din alta parte.

Nu intrati in explicatii exagerat de complexe pentru ca riscati sa bagati in ceata cititorul. Si de asemenea nu intrati in explicatii inutile.

Atasati imagini clare articolelor la o marime ideala, asta in cazul in care doriti.

Structurati bine articolul. Nu scrieti ca un robot, in continuu. Scrieti cu punct si de la capat atunci cand este cazul.

Nu folositi prescurtari. Mai ales cele de messenger. Nu stricati limba romana. Scrieti corect.

Cred ca acestea ar fi cele mai importate reguli de care trebuie sa tineti cont pentru a atrage cititorii, pentru a le capta atentia si pentru a fi un autor de blog de succes.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s