S-au conturat caracteristicile unui nou joc online. Este vorba despre Tribal Wars 2. Un Triburile, versiunea a doua. Numai ca nu este un update al acestui joc, ci un joc total separat. Este succesorul acestuia. Tribal Wars 2 a ales sa-si pastreze numele original in limba engleza, astfel ca il puteti gasi numai cu acest nume.

Jocul gratuit de strategie online Tribal Wars 2 se desfasoara intr-un univers medieval cu o multime de cavaleri, generali si decizii politice. Sunteti stapanii unui castel intr-un tinut sfasiat de razboi si trebuie sa va aparati si sa va extindeti regatul pentru a-i asigura supravietuirea. In acest joc cu razboaie medievale, supusii vostri se bazeaza pe forta si intelepciunea voastra strategica.

Tribal Wars 2 este un joc ce are aproape aceleasi principii ca si primul, dar care este mult imbunatatit din punct de vedere grafic.

Obiectivul acestui joc de strategie in care construiti orase este acela de a va dezvolta castelul si de a va extinde regatul. Va puteti administra satul, modernizandu-va cladirile si strange o armata pentru manevre militare ofensive si defensive. Atacand alti jucatori si jefuindu-le resursele veti sustine progresul si dezvoltarea castelului pe masura ce jocul se desfasoara. Desi forta militara este o componenta vitala, incheierea de aliante si pacturi politice pentru a lupta alaturi de alti jucatori este de asemenea importanta.

In incheiere, as vrea sa va spun faptul ca acest articol a fost doar unul de prezentare, in dorinta mea de a va impartasi un joc ce, deocamdata, imi place foarte mult. Grafica minunata, combinata cu coloana sonora, ma introduce in acea lume medievala, in care prioritatea principala era suprematia. Si bineinteles, jocul in sine si mijloacele pe care le ai la dispozitie pentru a-ti indeplini obiectivul, fac parte din acest minunat feeling pe care il am acum.

Cateva din paragrafele acestui articol au fost preluate de pe pagina de start a jocului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s