Duet este un joc in care se regaseste atat necesitatea unuia fata de celalalt, intr-un duet (muzical), cat si faptul ca, odata ce sunt intr-un duet acestia sunt legati, depinzand unul de celalalt.

Regulile jocului sunt simple, sunt niste reguli de co-dependenta unul fata de celalalt, in acest caz o culoare fata de cealalta. Trebuie sa ocoliti obstacolele, care cresc in dificultate pe masura ce cresteti in nivele.

Jocul a fost structurat in etape. Astfel ca, nivelele cresc in dificultate gradual si se regasesc in numar de aproximativ 5-6 intr-o etapa, cu exceptia ultimei, care contine 9 nivele. Asta in pachetul de nivele gratuit, care vine odata cu jocul.

Consider ca trebuie sa stiti si faptul ca nu puteti alege voi ce nivel sa jucati, va trebui sa le deblocati mai intai. Apoi sunteti liberi sa alegeti orice nivel vreti sa jucati.

Sincer sa va spun, imi place foarte mult acest joc. A fost atat de bine structurat, incat nu poate fi nici foarte greu nici foarte usor. Dificultatea acestui joc este undeva la mijloc. Pe langa acest lucru, interfata jocului Duet, este una in primul rand, minimalista, care place ochiului, este o interfata placuta, cu fonturi clare, minimalistice si efecte vizuale placute. Trebuie sa spun faptul ca nu se exagereaza cu efectele vizuale. Tot pachetul de efecte este in limita bunului simt, daca as putea spune asa.

Trecand de aceste lucruri, pentru a duce la bun sfarsit obiectivul jocului, trebuie, asa cum am specificat si la inceputul articolului, sa ocoliti obstacolele, dar nu oricum, ci rotindu-va. Asta facand aluzie la ce inseamna cuvantul „duet” in domeniul muzicii, in care doi cantareti canta impreuna pe doua voci diferite, fiecare executand o partida separata, dar totusi depinzand unul de celalalt pentru a putea completa duetul.

Ei bine, in acest joc se pune accentul pe co-dependenta unuia fata de celalalt, asa se face ca trebuie sa ocoliti obstacolele cu o culoare, dar sa nu uitati, totusi, sa ocoliti si cu cealalta culoare. O culoare depinde fata de cealalta. Trebuie sa mentionez si faptul ca aceste doua culori sunt legate intre ele printr-un cerc. Astfel ca se rotesc impreuna. Pentru a le roti trebuie sa atingeti display-ul in partile laterale ale acestuia, in stanga si in dreapta, pentru ca, culorile sa se roteasca in acea directie.

Pentru a va face o parere despre acest joc va recomand sa urmariti urmatorul videoclip:

Jocul este gratuit pentru descarcare, insa ofera achizitii in aplicatie, in sensul ca trebuie sa sa cumparati alte pachete de nivele atunci cand l-ati terminat pe cel gratuit. Bineinteles, daca doriti.

Pentru a descarca Duet pe dispozitivul vostru cu Android, ori faceti click pe link-ul cu numele lui, ori scanati urmatorul cod QR si deschideti link-ul cu Magazinul Play:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s