Picioarele lungi ale arahnidelor sunt subiectul principal al unui joc pentru dispozitivele cu Android. Aparent, face putin referire si la picioarele, ambele stangi, ale unui tata, asta in traducere libera. Acest lucru tinand cont si de caracterul jocului, care are numai doua picioare. Ori, nu exista arahnide cu doua picioare. In fine…

Daddy Long Legs este un joc de tip arcade, care la prima vedere poate parea stupid, prin prisma graficii lui, insa pana nu ajungeti sa-l jucati nu va veti putea face o parere despre acest joc.

Spuneam ca, caracterul jocului este o arahnida, o creatura mica, meschina si paroasa, asa cum este descrisa de creatorul jocului. Tot ce trebuie sa faceti voi in acest joc, este sa controlati picioarele caracterului, astfel incat sa nu cada, si in acelasi timp, sa parcurgeti cat mai multi metri. De fiecare data cand cadeti, caracterul o sa lase pe jos o substanta, sa zic intr-un termen mai putin scarbos, care o sa va ingreuneze putin indeplinirea obiectivului acestui joc. Mai pe scurt, o sa alunecati pe ea.

Controlul picioarelor caracterului este unul destul de greu, ca sa nu zic foarte greu, si consta in atingerea display-ului la un interval de timp pentru ca pasii facuti de creatura sa fie corecti si ca urmare sa o tina in echilibru. Cel mai probabil, cei mai multi dintre voi o sa faceti spagatul.

Sincer sa va spun, mie mi-au luat aproximativ 80 de jocuri pentru a ajunge la distanta de 18.50 de metri, de cand am instalat jocul si pana in momentul in care scriu acest articol. Si stiu acest lucru pentru ca jocul inregistreaza numarul de fail-uri.

Acest joc include, de asemenea, si clasamente, atat globale, cat si intr-un grup mai restrans, cu prietenii. Dar si posibilitatea de a revedea parcursul unui joc, de cand ati inceput si pana ati cazut.

Una peste alta, Daddy Long Legs este un joc destinat celor care doresc o provocare grea, si o satisfactie de fiecare data cand stabilesc un nou record. Poate fi, de asemenea, si amuzant. Asta in masura in care nu sunteti intr-o stare proasta cu psihicul.

Jocul il puteti descarca cu ajutorul link-ului cu numele jocului pe care il gasiti la inceputul articolului sau il puteti descarca direct pe dispozitivul vostru scanand acest cod QR si deschizand link-ul cu Magazinul Play:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s