In acest articol imi propun sa va arat cum sa schimbati modul de afisare al browser-ului Opera pentru dispozitivele cu Android. Presupun ca prima data o sa vreti sa aflati si un motiv pentru a face acest lucru: Navigarea greoaie intre taburi, de exemplu. O sa aflati la ce se refera exact pe parcurs ce cititi.

Ei bine, in versiunea 25 a browser-ului pentru aceasta platforma, puteti gasi optiunea cu ajutorul careia sa schimbati modul de afisare al browser-ului.

Pentru a ajunge, inainte de toate, la ele, trebuie sa atingeti butonul in forma logo-ului browser-ului si de acolo sa alegeti „Setari”. In sectiunea „De baza”, prima optiune este cea ce ne permite sa schimbam modul de afisare al browser-ului, „Aranjamentul aplicatiei” asa cum este denumita acolo. De baza, aceasta optiune o sa vina setata pe „Telefon”. Atingand aceasta optiune, aveti posibilitatea sa alegeti dintre inca doua moduri de afisare:  „Clasic” si „Tableta”.

Eu personal prefer interfata pentru tableta. Chiar daca am un smartphone. O sa ma intrebati de ce..? Pentru ca aceast mod de aranjare a browser-ului, ofera un beneficiu urias. Acela a comutarii eficienta intre filele deschise.

De altfel, fiecare mod de aranjare de acolo are cate un beneficiu pe care il pune la dispozitie utilizatorilor:

„Telefon” maximizeaza zona vizibila a paginii web.
„Clasic” va ofera o navigare usoara cu o singura mana. Ce vrea sa spuna: aceasta optiune muta bara de unelte a browser-ului in partea de jos a display-ului, iar in partea de sus ramane doar bara de adrese.
„Tableta” permite comutarea eficienta a taburilor deschise. Acest mod de aranjare, permite folosirea browser-ului exact ca pe versiunea pentru desktop. Taburile vor fi afisate exact la fel.

Eu v-am spus preferinta mea, acum totul depinde de voi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s