Aceste doua extensii pentru browser-ul Google Chrome, se completeaza foarte bine una pe alta. Una va permite sa cautati rapid pe Google textul selectat, iar cealalta va permite sa selectati o portiune de text dintr-un link, care in mod normal nu era posibil.

Prima extensie pe care vreau sa o prezint, este Highlight to Search, si cum am spus, este o extensie cu ajutorul careia puteti cauta rapid pe motorul de cautare Google textul selectat, si in plus, pe langa functia de baza care face acelasi lucru, pe care o are Google Chrome, cu aceasta mai puteti adauga cuvinte cheie chiar din interiorul paginii curente. De fiecare data cand selectati un text, o sa apara un buton cu o lupa in dreptul selectiei, iar daca faceti click pe acesta, o sa se afisee un mic pop-up, in care puteti adauga cuvinte cheie, asta pe langa ce ati selectat voi. Ceea ce cu functia de baza din Google Chrome nu puteati face. Va cauta direct pe Google textul selectat, iar daca mai doriti sa adaugati niste cuvinte cheie va trebui sa o faceti dupa ce se executa cautarea.

A doua extensie se numeste Select like a Boss si este o extensie care va permite sa selectati o portiune de text din interiorul unui link. Selectarea unui text din interiorul unui link este imposibila fara o astfel de extensie.

In momentul in care aveti aceste doua extensii instalate, se suprapun oarecum una peste alta si astfel se completeaza foarte bine, ce face una cu ce face cealalta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s