Amazing Brick este un joc gratuit, dezvoltat de acelasi dezvoltator care a creat si Don’t touch the spikes, Ketchapp; cateva dintre jocurile create de acest dezvoltator avand acelasi scop de indeplinit, in esenta. Acest joc este unul care se incarca repede, asta datorita simplitatii jocului, neavand optiuni, efecte sau pachete cu nivele noi de joc. Toate acestea se aduna si rezulta o marime de aproximativ 15 MB, o marime mica in comparatie cu alte jocuri.

Este un joc care poate crea nervi, mai ales la cei mai competitivi dintre voi. Obiectivul principal al jocului este sa faceti cat mai multe puncte, depasindu-va astfel best score-ul,

Trebuie sa va spun faptul ca este un joc destul de greu, tocmai de aceea nu trebuie sa va descurajati in momentul in care faceti un scor de  doar doua sau trei puncte. Daca aveti o fire competitiva acest lucru va poate ambitiona. Mai ales ca puteti concura si cu alti jucatori, conectandu-va cu contul de Google Play.

In momentul in care intrati in joc, o sa fiti intampinati de o interfata curata, simpla si minimalista. In versiunea pe care o prezint in acest moment (versiunea 1.1.1) sunt doar trei butoane, colorate diferit. Pentru a juca atingeti butonul verde, pentru a va conecta la clasament, atingeti bunotul albastru, iar pentru a da un vot aplicatiei in Magazinul Play, atingeti bunotul rosu. Da, stiu, a sunat ca la robotul telefonic.

Presupunand ca vreti sa jucati, atingeti butonul play si in clipa urmatoare sunteti aruncati, practic, in jocul propriu-zis. Pentru a juca si totodata a putea indeplini obiectivul jocului, trebuie sa atingeti display-ul in cele doua parti laterale, din stanga si din dreapta. In acest fel puteti controla caramida si astfel, puteti evita obstacolele care sunt asezate strategic, in apropierea spatiului liber. Trebuie sa ocoliti obstacolul, dar totodata sa reusiti sa intrati si prin acel spatiu liber dintre pereti.

Probabil o sa va ia putin timp pana invatati exact cum si mai ales cand trebuie sa atingeti pentru a indruma caramida, sau mai bine zis pentru a ocoli obstacolul, insa odata ce ati prins miscarea si ati acumulat indemanare, o sa puteti aduna fara probleme peste 10 puncte.

Amazing Brick ruleaza atat pe platforma Android, cat si pe iOS. Pentru a descarca acest joc pe dispozitivul vostru cu Android, accesati link-ul de la inceputul articolului cu numele jocului sau scanati urmatorul cod QR si deschideti link-ul cu Magazinul Play:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s