Multi probabil se plictisesc de deja banala pagina de start pe care o au, ca Google de exemplu, sau ca pagina de start a browser-ului cu cele mai vizitate site-uri.

In acest articol o sa va prezint un site cu ajutorul caruia va puteti crea foarte usor o pagina de start dupa bunul plac, atat ce tine de site-urile pe care le adaugati, cat si de fundalul paginii sau de stilul de afisare al iconitelor.

Site-ul se numeste Myfav.es, iar pentru a beneficia de serviciul pus la dispozitie de acest site, va trebui sa va autentificati cu un cont online, cu contul de Facebook, Twitter sau de Google. Dupa ce v-ati autentificat o sa fiti redirectionati catre pagina de start, iar pentru a adauga noi site-uri sau a modifica stilul acesteia, va trebui sa faceti click pe rotita zimtata din partea dreapta jos.

De aici puteti sa va customizati pagina de start cum vreti, dupa bunul vostru plac. Puteti adauga noi site-uri pe care le puteti alege din catalogul oferit de acest serviciu, facand click pe tabul „Add Sites”, ori va puteti adauga voi propriile site-uri favorite si sa adaugati si o iconita asociata acestora, pentru fiecare in parte.

La tabul „Customize Page” va puteti personaliza stilul paginii, puteti schimba modul de afisare al iconitelor, adica layout-ul, stilul iconitelor sau fundalul paginii de start. Aici totul depinde de preferintele voastre.

Acestea fiind scrise, sper ca aceasta pagina de start sa fie o alternativa buna pe care o puteti folosi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s