Acum 10 minute am vrut sa ma joc Snake, stiti voi, jocul ala atat de popular pe gadget-urile vechi, ca Nokia 3510, de exemplu, o caramida care a schimbat cursul tehnologiei, si am dat peste un site. M-a lovit frontal, pentru ca era primul rezultat, pe prima pagina pe Google.

Am zis sa intru sa ma joc, insa am gasit un alt fel de joc Snake, unul la care creatorul lui de pe acest site si-a pus amprenta.

Trecand de aceasta scurta prezentare a ceea ce m-a facut sa scriu acest articol, astazi o sa va prezint un site de jocuri, spun eu, cel putin interesant.

Creatorul site-ului este pur si simplu un om normal, un om care lucreaza la o companie pe internet in domeniul calatoriilor, aparent, un om care nu are nimic de aface cu lumea jocurilor.

In fine, prin prisma site-ului pe care o sa vi-l prezint, reiese faptul ca acest om are ceva de aface cu lumea jocurilor. Site-ul se numeste One Motion, si sa spun drept, nu are prea multe jocuri, insa sunt cateva care mi-au atras atentia in mod deosebit, practic, unele carora nu le prea putem spune „jocuri”.

La ce ma refer spunand asta? Ei bine, la faptul ca are un „joc” in care puteti fi DJ, fara a avea nevoie de aplicatii instalate in calculator sau sa aveti aparatura necesara. E drept, ca nici performantele nu se ridica la acelasi nivel, insa trebuie tinut cont ca, in esenta lui, este un site de jocuri. In afara de asta, acest joc este unul foarte realist, felul in care se opreste discul este absolut… real! Practic, sunetul care se aude atunci cand se opreste discul. Daca vreti sa incercati si voi acest joc, sa va puneti in lumina laturile voastre misterioase de Dj si totodata sa va si distrati, jocul se numeste Dj Turntable.

Un alt joc, pe care nu-l putem numi chiar asa,  este tot unul ce tine de domeniul audio, este un joc in care puteti crea beat-uri de tobe si le puteti modifica cum vreti. Jocul se numeste Drum Machine.

Altul ar fi Sketch&Paint, un joc, sau, ma rog, o aplicatie mai de graba, in care puteti face schite sau desena.

Pe celelalte va las sa le descoperiti singuri. Probabil pe parcursul timpului vor aparea mai multe.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s