Trebuie sa marturisesc faptul ca acest site m-a dat pe spate, literalmente, si spun asta fara nici un fel de exagerare.

Descopera.ro este un site romanesc in interiorul caruia puteti gasi sute poate mii sau zeci de mii de articole (sincer nu am numarat articolele), unele mai interesante ca altele. Si cand spun „interesante” ma refer la adevaratul si purul lui sens, la faptul ca, acest site contine articole cu intrebari frecvente, uzuale, pe care orice om si le pune macar o data in viata. Ei bine, acest site vine cu explicatii la aceste intrebari, explicatii bazate pe studiile unor oameni de stiinta.

De asemenea, in interiorul acestui site puteti gasi de la articole despre descoperiri si incalzirea globala pana la curiozitati despre corpul uman, lumea digitala sau spatiul cosmic si chiar si mistere din cultura unor civilizatii.

Pe langa toate acestea, de parca n-ar fi fost de ajuns, mai puteti gasi si articole despre tehnologia lumii de astazi, despre sporturi extreme, in care puteti vedea fel de fel de teribilisti si chiar recorduri, ca cea mai mica bicicleta din lume, de exemplu, sau ca 7 recorduri incredibile ale corpului uman si chiar cel mai lung film din istoria cinematografiei care va avea o durata de 720 de ore.

Sunt lucruri extrem de interesante, care mi-au capturat atentia si mi-au inchis-o intr-o inchisoare bine pazita. Sunt articole care raspund celor mai firesti intrebari si demonstreaza, pe baza unor studii, marile curiozitati ale lumii.

Un alt lucru important pe care vreau sa-l specific in mod special este faptul ca acest site are o sectiune dedicata descoperirilor in Romania. Puteti gasi locuri de care nici nu aveati idee ca exista, locuri minunate care au supravietuit timpului nemilos.

In caz ca nu v-ati dat seama de entuziasmul cu care scriu aceste fraze, va spun acum acest lucru si sunt, personal, extrem de intrigat de ceea ce pot gasi pe acest site.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s