Daca vreti sa pastrati locuri libere pe bara de bookmark-uri pentru alte site-uri si sa nu le ocupati cu serviciile Google pe care le folositi, puteti instala extensia Shortcuts for Google. Este gratuita, si are o multime de shortcut-uri ale serviciilor de la Google, pe care le puteti organiza dupa bunul plac.

Pentru a descarca aceasta extensie, ori intrati in Magazinul web Chrome si cautati dupa aceasta, ori accesati link-ul cu numele ei de mai sus.

Dupa ce ati instalat-o, o sa o gasiti in partea dreapta sus pe bara de extensii, iar daca faceti click pe aceasta o sa vedeti 11 scurtaturi ale serviciilor Google, si o scurtatura cu optiunile extensiei.

Pentru a adauga sau a elimina scurtaturi ale serviciilor de la Google in interfata extensiei, intrati in optiuni, iar prima sectiune este cea de care vorbim. De aici, pur si simplu faceti click pe o scurtatura si o trageti dintr-o parte in alta (drag and drop). Panoul din stanga este cel ce contine serviciile valabile, pe care le puteti adauga, iar cel din dreapta contine scurtaturile cu servicii deja adaugate.

De asemenea, tot pe aceeasi pagina, mai jos, gasiti optiuni pentru afisarea scurtaturilor, ca modul de vizualizare, pe verticala, pe orizontala, in modul grila sau custom, in care va puteti alege voi numarul de coloane, sau ca dimensiunea iconitelor scurtaturilor.

Mai are si alte optiuni pe care va invit sa le descoperiti singuri, in mare parte aceasta sunt cele mai importante, uzuale.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s