In acest articol imi propun sa va prezint cum sa creati o pagina, un link de redirectionare practic, cu articole aleatorii. Iata ce trebuie sa faceti:

Pe bara de unelte de sus, tineti cursorul pe numele blogului vostru din partea stanga, o sa se deschida un meniu. De acolo alegeti „Random Post” sau in limba romana „Articol aleator”. Nu faceti click stanga pe el, ci click dreapta si copiati adresa link-ului.

Daca o sa lipiti link-ul intr-un editor text, o sa observati adresa blogului vostru urmat de „?random„. Practic aceasta este comanda care alege un articol la intamplare, unul de fiecare data diferit cand faceti click. Puteti construi link-ul care face acest lucru si fara sa faceti ce v-am spus eu mai inainte. Scrieti link-ul blogului vostru, iar dupa / scrieti ?random.

Iar pentru a crea o pagina care sa redirectioneze vizitatorii catre o postare aleatorie, trebuie sa mergeti in panoul de control, la „Aspect”, apoi la „Meniuri”.
Din micutul panou din stanga cu trei optiuni, alegeti „Legaturi”. Lipiti acolo adresa copiata mai devreme, si scrieti si un nume. Apoi tot ce aveti de facut este sa adaugati legatura la meniu si sa salvati meniul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s