Ca si in articolul precedent pe acelasi subiect, dar nu si pe acelasi serviciu de mail, in acest articol vreau sa va prezint o functie „ascunsa”, intre ghilimele pentru ca nu este chiar ascunsa, ea fiind vizibila in sectiunea „Labs„, in care diversi dezvoltatori dezvolta diverse functii pentru serviciul de mail de la Google.

Asa ca, parcurgand „diversele functii dezvoltate de diversi dezvoltatori”, am gasit o functie interesanta, un prilej de a prezenta utilizatorilor cum sa vizualizeze mail-urile din casuta de mail a Gmail intr-un mod mai eficace, ca si in articolul despre Yahoo Mail. Practic, am impacat si capra si varza, asa cum spune o veche vorba romaneasca. In care capra sunt utilizatorii de Yahoo Mail, iar varza sunt utilizatorii de Gmail.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a activa functia si pentru a vizualiza mail-urile, cum am spus, intr-un mod mai eficace:

Cand sunteti in pagina Gmail-ului, faceti click pe rotita zimtata din partea dreapta sus si selectati „Setari„. Apoi alegeti dintre sectiunile de sus, sectiunea „Labs„. Iar pentru a gasi mai repede functia, folositi caseta de cautare de pe mijlocul paginii si scrieti in ea „Panou de previzualizare„. Activati functia si apoi salvati modificarile.

Navigati inapoi pe pagina cu mail-urile (Inbox), faceti click pe dropdown-ul primului buton din partea dreapta sus si selectati modul in care doriti sa previzualizati mail-urile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.