Puteti face toate aceste lucruri cu ajutorul unei functii puse la dispozitie de Google. Functia se numeste „Managerul de dispozitive Android” si o puteti accesa din pagina Magazinului Play, facand click pe rotita zimtata din partea dreapta sus si selectand ultima optiune cu acelasi nume.

O sa va directioneze catre o pagina, unde puteti afla locatia aproximativa a dispozitivului, si, de asemenea, statusul dispozitivului, daca este online sau offline pe Magazinul Play, dar si data ultimei conexiuni online.

De asemenea, puteti apela smartphone-ul, dar si bloca si sterge datele de pe acesta, folosind cele doua optiuni din pop-up-ul din partea stanga sus.

In momentul in care apelati dispozitivul, acesta o sa sune continuu timp de 5 minute, si un lucru foarte important de specificat aici, este faptul ca dispozitivul trebuie sa fie conectat la internet pentru a putea fi apelat.

Trebuie sa zic si faptul ca aceasta nu este singurul serviciu de acest gen, pe piata existand zeci de astfel de servicii, atat gratuite cat si cu bani.

Bineinteles, probabil ca orice servicu de acest fel, are si unele „parti rele”. O sa va dati seama de ele accesand urmatorul link:

Va recomand sa cititi informatiile pe care le gasiti pe pagina de suport a celor de la Google.

Acest articol a fost doar un articol de prezentare a acestei functii. Toate informatiile necesare le gasiti in limba romana pe link-ul de mai sus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.