Am scris „suplimente” pentru ca in acest articol o sa va prezint doua lucruri, o extensie si o aplicatie pentru browser-ul Google Chrome. Asadar, doua suplimente simple, dar cu o mare utilitate.

Este vorba despre Floating YouTube, o aplicatie simpla si usor de folosit, gratuita bineinteles, care este foarte, foarte utila! Imi place foarte mult aceasta aplicatie. Tocmai prin prisma a ceea ce face, a utilitatii ei.

Ce face aceasta aplicatie? Permite celui care o foloseste sa vizioneze videoclipuri de pe YouTube pe oriunde navigheaza, pe orice site si chiar si in afara browser-ului. Este practic un pop-up in care lipiti adresa URL a videoclipului si el o sa-l porneasca imediat.

Mentionez ca este necesara conexiunea la internet pentru a folosi aceasta aplicatie, si faptul ca nu puteti reda videoclipuri ale canalelor de Vevo. Pe acelea trebuie sa le redati in pagina YouTube.

Dupa ce ati deschis aplicatia o sa vedeti in partea din dreapta sus trei optiuni: optiunea de a muta pop-up-ul, de a fixa pop-up-ul, adica sa ramana mereu deasupra tuturor ferestrelor si X pentru a-l inchide.

De asemenea puteti redimensiona fereastra aplicatiei ducand cursorul mouse-ului in cele patru laturi ale ei si respectiv, in cele patru colturi. Odata cu aceasta actiune si videoclipul se va redimensiona.

Un mic sfat: Pentru a nu accesa mereu pagina cu aplicatii din browser-ul Google Chrome si Chrome launcher-ul, fixati iconita aplicatiei in taskbar-ul windows-ului, asta dupa ce ati deschis aplicatia.

Extensia face practic acelasi lucru si este dezvoltata de acelasi dezvoltator, singura diferenta fiind faptul ca iconita extensiei apare in omnibox de fiecare data cand accesati YouTube-ul. Singurul lucru pe care vreau sa-l adaug aici si cel mai important, de altfel, este faptul ca trebuie sa aveti instalata prima data aplicatia Floating YouTube, pentru a functiona extensia Floating YouTube Extension. Extensia lanseaza aplicatia. Un procedeu simplu.

Acestea fiind scrise, sper sa va bucurati de aceasta aplicatie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s