Al doilea joc din seria articolelor dedicate jocurilor, se numeste Super Gravitron. Este un joc extrem de greu, care provoaca multi nervi, de aceea, probabil, cei mai multi dintre voi nu o sa-l tineti in smartphone mai mult de 2 zile, sa zic.

Principalul scop al acestui joc, singurul de altfel, este sa faceti un timp cat mai bun, adica, cat mai mare, pentru a castiga trofee, trecand de obstacolele pe care le intampinati pe parcursul lui.

Controlul este format din doua sageti ce misca caracterul la stanga sau la dreapta, el de altfel nu este un control care sa va puna probleme,  in sensul ca se misca bine. Marea problema este atunci cand vin obstacolele. Se deplaseaza cu rapiditate, iar in combinatie cu caracterul care se fataie in sus si-n jos, este cu atat mai problematic.

Secretul e sa intelegeti cum vin obstacolele si cum merge caracterul, cat de repede. Sa prindeti momentul potrivit pentru a muta caracterul astfel incat sa treceti de obstacol, dar totodata sa nu va loviti de celelalte care vin cu rapiditate.

Eu, sincer sa va spun, nu am facut un timp mai mare de 6 secunde si 42 de sutimi. Insa pentru cei mai ambitiosi dintre voi, jocul acesta poate reprezenta o provocare.

Jocul ruleaza atat pe platforma Android, cat si pe iOS, iar pentru a-l descarca, faceti click pe link-ul cu numele lui de la inceputul articolului sau scanati urmatorul cod QR si deschideti link-ul cu Magazinul Play:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s