Pentru a putea adauga scurtaturi cu aplicatii in bara de notificari pe Android, este necesara o aplicatie. Aplicatia in cauza se numeste Bar Launcher si este o aplicatie simpla, cu dimensiuni reduse, cu ajutorul careia puteti lansa foarte usor aplicatiile favorite de oriunde v-ati afla, in browser, in Facebook sau… oriunde!

Dupa instalarea aplicatiei, trebuie sa o lansati apoi sa o activati tragand de slider-ul de activare din partea de sus. O sa vedeti in bara de notificari ca deja v-a adaugat un raft pentru aplicatii, deocamdata gol. Pentru a adauga aplicatii atingeti butonul albastru „+” (plus) din partea dreapta jos. Ulterior, alegeti aplicatiile favorite.

Un mic dezavantaj este faptul ca trebuie sa adaugati fiecare aplicatie individual, adica nu puteti adauga mai multe deodata.

In alta ordine de idei, aveti posibilitatea sa adaugati un nou raft de aplicatii in bara de notificari pentru a va organiza mai bine aplicatiile favorite. Pentru a adauga un nou raft atingeti cele trei puncte din partea dreapta sus ce simbolizeaza meniul, apoi alegeti prima optiune „Add row”.

Daca doriti sa eliminati o aplicatie, pur si simplu trageti de ea in partea stanga sau in cea dreapta atunci cand va aflati in interfata aplicatiei Bar Launcher.

Pentru a descarca aceasta aplicatie faceti click pe link-ul cu numele aplicatiei de la inceputul articolului sau scanati acest cod QR si deschideti link-ul cu Magazinul Play:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s