Imi propun sa incep o serie de articole in care sa va prezint, descriu si recomand mai multe jocuri minimalistice, care in ultimul timp, dupa cum vedeti, au inceput sa fie destul de populare.

Ei bine, astazi o sa va prezint primul joc din seria de articole pe care mi le propun sa le scriu. Se numeste „Don’t touch the spikes” iar principalul scop al acestui joc este sa faceti cat mai mult puncte, trecand prin nivele graduale.

Ce inseamna nivel gradual? Este functia tipica, daca ii pot spune asa, a unui joc. Adica porniti de la o dificultate usora, urmand ca pe parcursul jocului aceasta sa creasca..

Caracterul principal al jocului este o pasare, asta facand aluzie la Flappy Bird, care practic, a lansat aceasta nebunie cu pasari, daca pot spune asa.

Ce trebuie sa faceti in acest joc? Trebuie sa va duceti cu pasarea dintr-o parte in alta a display-ului pentru a creste in nivel si implicit in puncte dar si in dificultate. Nu trebuie sa atingeti cuiele sau tepii de pe marginile superioare si inferioare, dar si pe cele care apar in partea stanga, respectiv dreapta, care cresc in numar pe parcursul cresterii dificultatii.

La fiecare nivel o sa aveti cate o bomboana pozitionata strategic pe ecran, cu ajutorul careia puteti cumpara alte caractere, adica pasari.

Dupa parerea mea, controlul este unul destul de usor si mai mult ca sigur nu o sa intampinati dificultati majore in manevrarea caracterului. De obicei o sa va obisnuiti dupa cateva incercari.

Acestea fiind zise… adica scrise, sper ca acest joc sa va scape de plictiseala si sa va faca, totodata, placere sa il jucati.

Jocul ruleaza atat pe platforma Android, cat si pe iOS.

Pentru a descarca acest joc gratuit pe dispozitivul vostru Android, faceti click pe link-ul de mai sus cu numele jocului, sau scanati acest cod QR si deschideti link-ul cu Magazinul Play:

Reclame

Un gând despre „Review-uri jocuri: Don’t touch the spikes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s