Microsoft Office este unul dintre cele mai utilizate programe in materie de office. Utilizatorii incep sa-l foloseasca inca de la liceu si chiar de la scoala generala. Asta este punctul minim de reper in care Microsoft Office isi face simtita prezenta in viata utilizatorilor. Punctul maxim, as putea spune ca este utilizarea lui in institutii, firme sau orice alt serviciu ce are legatura cu domeniul office.

Dupa cum sigur stiti, Microsoft Office nu este gratuit. Consta bani. Bineinteles, ca orice program cu plata are si o versiune trial gratuita, care poate fi folosita doar o perioada scurta de timp. Aceasta versiune il face util pe moment, insa pe termen lung este absolut nefolositor, in cel mai propriu mod care se poate spune. Adica nu mai aveti acces la nici o functie din nici un program din suita Office. Asa ca, daca nu aveti bani sa cumparati suita Microsoft Office, nu va puteti face proiectul, de exemplu.

Partea buna este ca exista si versiunea online a Microsoft Office, asta pe langa programele gratuite similare, ca Open Office.

Singurul, probabil, dezavantaj pe care il are versiunea online a Microsoft Office, este faptul ca nu aveti acces la toate beneficiile pe care le ofera versiunea descarcata platita. Versiunea online va ofera doar 15 GB de stocare a documentelor online (ceea ce cred ca este suficient pentru un utilizator obisnuit) pentru a le putea accesa de oriunde, ceea ce nici nu se compara cu 1 TB pus la dispozitie de versiunile platite. Si pe langa acest lucru, va ofera bineinteles acces la programele din suita Office, ca Word, Excel, Powerpoint si OneNote, dar si beneficii care se gasesc doar in mediul online, ca munca in echipa, in acelasi timp si chiar pe acelasi document.

Pentru a avea acces la Microsoft Office Online trebuie sa aveti un cont Microsoft. Pentru a va crea un cont, faceti click pe „My account” din partea dreapta sus, iar dupa faceti click pe „Sing up now”. Completati formularul, va creati contul, iar apoi o sa aveti acces la programele online din suita Office.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s