Yahoo Mail este unul dintre cele mai folosite cliente de mail si mesagerie instanta. In ultimul timp, am impresia ca a inceput sa mai scada din popularitate, unii utilizatori facand trecerea la Gmail, sau alte astfel de cliente. Oricum, fara indoiala, ramane unul dintre gigantii site-urilor de profil.

Aceasta noua interfata, dupa cum vedeti nu foloseste nici un panou de previzualizare a mail-uril. Sunteti nevoiti sa deschideti mail-ul, facand click pe el, pentru a vedea continutul.

Ei bine, in acest articol o sa va explic putin despre cum puteti schimba acest lucru. Cum puteti avea un panou de previzualizare a mail-urilor.

Cand sunteti in interfata clientului de mail, faceti click pe „View„, buton aflat in partea dreapta sus a panoului in care sunt afisate mail-urile. Mai exact, pe bara cu optiuni de deasupra mail-urilor. Dupa ce faceti click pe acel buton, o sa vi se afiseze cateva optiuni de sortare, de afisare, dar si de previzualizare.

Din sectiunea „Preview panel” alegeti una dintre cele doua optiuni. „Right” sau „Bottom„, adica unde vreti sa va afiseze mail-urile deschise.

Astfel, daca alegeti „Right” o sa aveti mail-urile in partea stanga, iar previzualizarea in partea dreapta. Daca alegeti „Bottom„, panoul de previzualizare a mail-urilor o sa fie jos, iar mail-urile sus. De asemenea, o sa aveti posibilitatea sa redimensionati panoul de previzualizare pentru fiecare dintre aceste doua optiuni.

Aceste doua optiuni sunt extem de utile, pentru ca nu mai trebuie sa deschideti si sa inchideti mail-urile pentru a trece la celalalt mail. Puteti selecta imediat urmatorul mail pe care vreti sa-l cititi chiar daca nu ati inchis mail-ul pe care l-ati citit anterior.

Anunțuri

Un gând despre „Vizualizeaza mail-urile din Yahoo Mail intr-un mod mai eficace

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s