In acest articol imi propun sa scriu despre cum se seteaza o tema noua, descarcata de pe internet, in Blogger. Atentie! Nu cum se seteaza o tema din galeria Blogger. Asta stie toata lumea.

Blogger nu are tocmai cele mai frumoase teme pe care le puteti folosi la blogul vostru. Probabil ati vrut sa descarcati de pe internet teme, dar odata descarcate nu ati stiut cum sa setati acea tema la blog.

Ei bine, este o procedura foarte simpla, care nu necesita cunostinte HTML.

Odata ce ati descarcat tema favorita, ea vine de obicei impachetata intr-o arhiva zip sau rar. O extrageti, apoi deschideti panoul de control Blogger pe blogul la care doriti sa setati tema si intrati in setarile pentru sablon.

De aici, va trebui sa faceti click pe „Faceti o copie de rezerva/restabiliti„, buton aflat in partea dreapta sus a paginii. O sa vi se afiseze un pop-up care va da posibilitatea sa faceti o restaurare (backup) a sablonului pe care il aveti in acel moment. Va sfatuiesc sa descarcati copia de rezerva. Aceasta copie de rezerva stocheaza sablonul complet. Cu widget-urile pe care le-ati avut, fundalul, etc.

De asemenea, tot din acel pop-up, o sa aveti si optiunea incarcarii unui sablon de pe hard disk. Faceti click pe „Alege fisierul…” si selectati fisierul .xml, care este tema propriu-zisa. Tot ce va mai ramane de facut este sa faceti click pe butonul „Incarcati„.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s