Poate, din diferite motive, vreti sa ascundeti faptul ca sunteti online pe Facebook, pentru o anumita persoana, sau pentru mai multe persoane. Ei bine, despre asta o sa scriu in acest articol. Pentru cei ce nu stiu cum se face. Si da, e ca si cum ati fi invizibili sau folosind alte cuvinte, le interziceti anumitor prieteni sa va deranjeze pe chat. Oricum ia-ti spune, face acelasi lucru!

Asigurati-va ca chat-ul este afisat, sau daca nu, faceti click pe bara din dreapta jos pentru a-l afisa. Imediat dupa ce faceti acest lucru, faceti click undeva intr-un spatiu liber pe Facebook, pentru ca chat-ul se afiseaza cu caseta de cautare a prietenilor activa. Dand click intr-un spatiu liber, o sa dezactivati caseta de cautare si astfel o sa vi se afiseze butonul pentru setari, care se afla chiar in caseta de cautare. Ulterior, dati click pe rotita zimtata si selectati „Setari avansate„.

O sa vi se afiseze un pop-up cu trei optiuni:

  • Porneste chatul pentru toti prietenii, cu exceptia… – invizibil doar pentru exceptie…, vizibil pentru toti
  • Porneste chatul doar pentru unii dintre prieteni… – invizibil pentru toti cu exceptia unora. Sau vizibil doar pentru unii…
  • Opreste chatul

Daca vreti sa reveniti la normal si sa  porniti chat-ul pentru toti prietenii, o sa aveti in bara cu prietenii un mesaj care suna asa: „Acesti prieteni nu te pot vedea in chat. Editare”. Faceti click pe editare si stergeti prietenii din lista aceea. Dupa selectati prima optiune de acolo si salvati.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s