Daca v-ati conectat cu contul de Google la un anumit site sau ati descarcat, de exemplu, o aplicatie din Chrome Web Store, care va permite sa ascultati muzica direct din contul vostru Google Drive, este posibil ca acest site, cat si aceasta aplicatie sa aiba acces la contul vostru Google. Asta ca un prim exemplu.

Un alt exemplu poate fi acesta: daca v-ati cumparat un dispozitiv nou cu Android, evident, va conectati la contul vostru pentru a putea descarca aplicatiile favorite. Sa zicem ca smartphone-ul vechi il da-ti cuiva, sau pur si simplu nu il mai folositi. In lista cu permisiuni ramane si acel dispozitiv. Ei bine:

In acest articol mi-am propus sa scriu despre cum sa revocati accesul aplicatiilor, site-urilor sau dispozitivelor la contul vostru Google.

Cand sunteti pe pagina principala Google, faceti click pe numele/email-ul vostru din partea dreapta sus a paginii, apoi selectati „Cont„. Din coloana orizontala din susul paginii alegeti a doua optiune, numita „Securitate„. Ulterior, selectati „Aplicatii si site-uri web” din sectiunea „Permisiuni cont„. O sa va redirectioneze catre o pagina unde o sa vedeti toate site-urile, aplicatiile si dispozitivele care au acces la contul vostru. De asemenea, tot acolo, puteti gasi si informatii cu privire la gradul de acces pe care il are fiecare dintre aceste lucruri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s