Extensiile sunt o tehnologie revolutionara. Principalul lor scop este sa usureze munca utilizatorilor si in spcial, sa le ofere anumite beneficii.

In articolul de astazi, o sa va prezint 6 extensii, considerate de mine ca fiind interesante, pentru browser-ul Opera.

  1. To-read Sites – o lista temporara a site-urilor pe care vreti sa le vizitati mai tarziu, din diverse motive.
  2. QR Codematic – puteti genera foarte usor coduri QR direct de pe site-urile pe care vreti sa le codificati, pentru a le accesa simplu si frumos cu smartphone-ul sau tableta. De asemenea, puteti codifica si text. Atentie! Cu cat este mai mult text de codificat cu atat nivelul de detalii al codului va fi mai pronuntat, iar acest lucru poate pune probleme dispozitivelor cu camere mai slabe.
  3. Site Home – daca v-ati pierdut pe un site puteti ajunge foarte usor pe pagina „Acasa” cu un singur click.
  4. Search within the site – daca pagina web nu are caseta de cautare, puteti folosi aceasta extensie pentru a cauta ceea ce aveti nevoie.
  5. Hover Free – aceasta bine-cunoscuta extensie va permite sa vizualizati imaginea dintr-un link sau o imagine link-uita, daca pot spune asa, la marimea ei originala.
  6. Reverse image search on Google – Google Chrome are deja o functie care face acelasi lucru, insa Opera nu are. Practic, in loc sa tastati cuvinte, puteti cauta folosind o imagine. Un exemplu, sa clarificam situatia: Daca, cautati folosind imaginea unei trupe muzicale, puteti gasi imagini similare din punct de vedere vizual, aceeasi imagine la mai multe dimensiuni, website-ul oficial al acelei trupe, pagina de Facebook, etc. Sau daca aveti o imagine cu un loc dar nu stiti unde este facuta fotografia, puteti cauta folosind aceasta extensie.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s