Pentru a le gasi, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe rotita mecanica din partea de sus a paginii, si sa alageti „Setari„. Odata ce ati ajuns pe pagina cu toate setarile Facebook, selectati din panoul din dreapta sectiunea „Clipuri Video„, aflata in partea de jos.

Deocamdata, de cand cei de la Facebook au implementat aceste noi setari pentru continutul video care se incarca pe pagina de socializare, au aparut doar doua optiuni in aceasta sectiune. Insa, sunt doua optiuni extrem de utile.

Prima optiune, „Video Default Quality” este o optiune cu ajutorul careia puteti selecta modul in care doriti ca videoclipurile din News Feed-ul vostru sa ruleze. Puteti schimba sa ruleze numai pe standard definition, care scade din calitatea video dar si audio a videoclipului, sau, daca aveti internet de mare viteza care nu va face probleme, puteti selecta optiunea „HD if available„.

Cea de-a doua optiune, numita „Auto-Play Videos” este de asemenea, foarte buna in special pentru utilizatorii cu calculatoare slabe, care nu pot reda videoclipurile in conditii optime. Si aici pot fi trei mici si simple motive: 1) Recititi inceputul acestui paragraf. 2) Sa nu enerveze utilizatorii. Pentru ca, da, poate fi destul de deranjat sa porneasca videoclipurile automat. E adevarat, fara sunet, Si 3) Nu va enerveaza, dar nu vreti ca videoclipurile sa porneasca automat. Facebook s-a gandit la tot.
De baza, vine setat pe „On„, dar v-am spus, daca nu aveti un calculator performant sau pur si simplu nu vreti ca videoclipurile sa porneasca automat, puteti seta pe „Off” aceasta optiune.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s