Sunt doua optiuni care mie mi-au captat atentia si am zis sa vi le impartasesc si voua.

Inainte de toate, trebuie sa activati / deblocati optiunile pentru dezvoltatori. Intrati in setarile dispozitivului si selectati de acolo „Dezvoltare„. De obicei, aceasta se gaseste in partea de jos a paginii cu setari, la setarile ce tin de sistem. Odata ce ati activat setarile pentru dezvoltatori, o sa vi se afiseze un pop-up cu o atentionare. Dati pe Ok.

Prima optiune este utila pentru cei care fac tutoriale video si filmeaza cu un program de filmat, din interiorul sistemului de operare, ceea ce inseamna ca nu se vor vedea degetele, sau pur si simplu vor sa arate ceva cuiva pe Android, si vor sa o faca intr-un mod in care privitorii sa inteleaga putin mai bine ce se petrece pe ecranul dispozitivului. Ma rog, asta tine putin si de aspect. O sa para mai profesional. In fine, gata cu bolboroselile, sa trecem la actiune! Are un nume sugestiv: „Afisati atingerile„. Practic titlul spune tot.

Probabil putini dintre voi stiti faptul ca puteti sa modificati cum vreti viteza animatiilor. Aflati acum!
Mergand un pic mai jos fata de prima optiune pe care v-am prezentat-o, ajungeti la setarile adapostite toate sub un simplu nume, aparent care nu sugereaza nimic: „Se deseneaza…„. Ce ne intereseaza pe noi, sunt optiunile de schimbare a vitezei animatiilor. Cele numite asa: „Scara animatie in fereastra” si „Scara pentru animatiile cu tranzitie„.

Prima se refera la animatia multi-tasking-ului, dar si a vitezei cu care apar pop-up-urile, iar cea de-a doua la animatia pe care o vedem atunci cand deschidem sau inchidem o aplicatie. De asemenea, tot de acolo puteti dezactiva de tot animatiile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s