Vi s-a intamplat vreodata sa nu va functioneze o aplicatie? Ce ati facut in cazul asta? Banuiesc ca ati cautat o alternativa pentru ea, nu? Bine, asta nu neaparat. Poate nu va place programul si vreti sa gasiti altul care face acelasi lucru, dar arata diferit. Fiecare are propriile motive.

Oricum, in acest articol vreau sa va aduc la cunostinta un website, foarte util pentru cei care se afla intr-o astfel de situatie ca cea mentionata mai sus.

Site-ul se numeste Alternativeto.net. Odata ce intrati puteti cauta folosind caseta de cautare de pe site. Dupa ce ati executat cautarea, o sa va gaseasca programul pe care l-ati scris in caseta de cautare, cu cateva informatii despre el, pe ce platforma ruleaza, licenta, daca este gratuit sau nu si creatorul aplicatiei. Pe langa toate acestea, pagina mai vine la pachet si cu cateva imagini cu aplicatia in cauza, un rating efectuat pe baza utilizatorilor site-ului, un link catre site-ul oficial al aplicatiei, si nu in ultimul rand, comentarii si review-uri despre aplicatie.

Sub toate acestea aveti si alternativele aplicatiei in cauza. Aveti aplicatii amestecate care ruleaza pe toate platformele. Pentru a schimba acest lucru, faceti click pe „All Platforms” si selectati de acolo platforma pe care vreti sa rulati acele aplicatii. O sa va filtreze doar aplicatiile cu platforma pe care ati ales-o.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s