Poate aveti un copil mic caruia ii dati voie la calculator la jocuri pe internet. Mai mult ca sigur l-ati invatat sa foloseasca si cautarea Google pentru a-si cauta alte jocuri daca se plictiseste, nu?

Insa, in explorarea lui pe internet, poate sa gaseasca si rezultate destinate adultilor. Nepotrivite pentru varsta lui. Ce e de facut?

Sunt doua metode:

  • Prima metoda este mai simpla: cautati orice pe Google, apoi din partea dreapta sus a paginii, sub contul vostru Google, aveti o rotita mecanica. Faceti click pe ea si selectati „Activati cautarea sigura”.
  • A doua metoda, acelasi procedeu. Faceti click pe rotita mecanica apoi selectati de acolo prima optiune, „Setari de cautare”. Imediat, pe prima pozitie, o sa aveti optiunea „Cautare sigura”. Activati „Filtrati rezultatele explicite”, apoi derulati pana in jos de tot, si faceti click pe „Salveaza”.

Puteti sa si testati aceasta functie, scriind numele unor site-uri pentru adulti. Aceasta functie blocheaza rezultatele si din cautarea Google, si din cautarea de imagini, videoclipuri, s.a.m.d.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s