Am facut un top pe baza aplicatiilor pe care le am instalate in acest moment pe dispozitivul meu Android.

  1. Google Goggles: cautati pe web imediat dupa ce ati facut o poza. Are o recunoastere foarte buna, poate recunoaste cu usurinta coperti de filme, carti, insigne faimoase, picturi, poate rezolva puzzle-uri Sudoku, scaneaza codurile de bare pentru a afla informatii despre produs, scaneaza de asemenea si coduri QR.
  2. AfterFocus: este folositoare in cazul in care nu aveti o camera foarte performanta la dispozitivul Android. Cu aceasta aplicatie puteti edita o fotografie, adaugand un efect de focusare asupra unui lucru.
  3. Clean Master: curata dispozitivul de fisiere inutile (temporare si reziduale), poate sterge istoricul de navigare a tuturor browserelor pe care le aveti instalate pe dispozitiv, poate dezintala aplicatii preinstalate, le poate muta pe cardul SD, poate efectua copii de siguranta a fisierelor cu extensia apk. De asemenea are si un antivirus gratuit incorporat.
  4. QR Droid: o aplicatie pentru scanarea codurilor QR, care are o recunoastere a codurilor destul de buna, dupa parerea mea. Puteti crea chiar voi coduri QR a contactelor sau bookmark-urilor pe care le aveti pe dispozitiv, astfel puteti trimite prietenului pe dispozitivul lui date fara a le scrie, prin scanarea codului cu dispozitivul lui. Mai are multe alte caracteristici, daca vreti sa le vedeti pe toate puteti instala aplicatia sau puteti intra pe pagina aplicatiei de pe Google Play.
  5. Clone Camera: sunt o groaza de aplicatii de genul acesta in magazinul Play, insa eu am ales-o pe aceasta, pe care o am si instalata pe smartphone-ul meu. Va puteti clona pe voi insiva sau pe alti prieteni. Singurul lucru pe care trebuie sa-l tineti minte este faptul ca nu trebuie sa miscati camera cand faceti fotografiile. Trebuie sa se miste doar subiectul. Asa ca daca nu cumva aveti un stativ pentru dispozitiv, va trebui sa aveti o indemanare foarte buna pentru a nu-l misca.
  6. CamScanner si CamScanner HD: aceste doua aplicatii pot crea fisiere PDF, a textului pe care il capturati voi cu camera foto. Cea de-a doua aplicatie, are mai multe functii. Le puteti vedea pe pagina aplicatiei de pe magazinul Play.
  7. Pixlr Express: un editor foto simplu. Puteti adauga diverse efecte imaginilor, puteti adauga text, puteti decupa imaginea si multe altele.
  8. SketchBook Express: puteti crea foarte usor schite. Are destul de multe caracteristici, printre acestea fac parte: navigarea multi-touch cu un zoom de 2500%, lucrati simultan pe maxim 3 layere pe care le puteti uni si sa le faceti vizibile pe toate printr-un control al opacitatii pentru fiecare layer, aveti 15 brush-uri presetate.
  9. To Do List: o aplicatie simpla. Puteti nota lista de cumparaturi, avand o functie foarte folositoare, aceea ca puteti taia textul, adica, in cazul acesta, produsul cumparat.
  10. Evernote: nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare, dar este o aplicatie cu ajutorul careia puteti nota diverse lucruri, ele fiind automat sincronizate in contul vostru Evernote. Puteti scrie de mana o anumita nota. le puteti organiza cu notebooks si pe baza de tag-uri, etc.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s