O sa ma intrebati: De ce ai vrea sa faci asta? Daca vreti sa vedeti cum se vede si cum se incadreaza toate elementele site-ului la o rezolutie anume, aceasta unealta este cea mai potrivita!

O gasiti in bara de unelte pentru dezvoltatori. Cand sunteti pe pagina dorita, faceti click dreapta intr-un loc liber de pe site [fundal (sa nu fie link)], si alegeti de acolo „Inspect element (Q)”. O sa vi se afiseze bara in partea de jos, iar din partea dreapta a ei, faceti click pe „Responsive Design Mode” (ca in imaginea de mai jos).

Dupa ce ati intrat in acest mod (puteti inchide inspect element), o sa puteti sa schimbati rezolutia la care este afisat site-ul din partea de sus, sau o puteti modifica tragand de acele bare aflate in trei pozitii ale paginii: In dreapta, in coltul din dreapta jos si jos.

Langa optiunea de schimbare a rezolutiei, mai aveti optiuni pentru rotirea paginii (in modul portret sau landscape), pentru blocarea selectarii textului, care cere si o reimprospatare a paginii dupa activarea acestei optiuni, si, in cazul in care doriti, puteti face un printscreen paginii aflate la rezolutia setata de voi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s