In caz ca aveti de facut un proiect sau doar sunteti curiosi, exista un serviciu oferit de Google, cu ajutorul caruia puteti accesa date de interes public, ca indicatori de dezvoltare mondiala, somajul in Europa, salariul minim in Europa, datoria guvernamentala in Europa, preturile carburantilor in Europa, indicatorii dezvoltarii umane, si multe altele, prin afisarea unor diagrame.

Daca aveti un site de profil, puteti adauga aceste diagrame, dar si link-uri incorporate, in interiorul lui. Un mare beneficiu este faptul ca aceste diagrame si link-uri incorporate se pot actualiza singure, astfel veti afisa intotdeauna cele mai recente date disponibile.

Selectand un set de date, veti avea in partea stanga un panou in care se afla cateva filtre. Din acele filtre puteti selecta tarile de la care vreti sa aflati anumite date cu privire la un subiect, varsta pe baza carora s-au facut studiile, sexul indivizilor, etc.

Site-ul il puteti gasi aici. Link-ul este pentru limba romana, insa daca sunteti vizitatori ale altor tari, puteti schimba limba din partea dreapta sus a paginii, sau puteti accesa acest link pentru limba engleza

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s