Dupa o analiza mai amanuntita, am descoperit ca, de fapt, metoda pe care v-am prezentat-o anterior, nu este cea mai buna metoda. In ce sens? In sensul ca, folosind acea metoda, nu puteati descarca imaginea la dimensiunea ei de baza. Da, din pacate m-am inselat prin faptul ca am scris in acel articol ca o puteti descarca la dimensiunea ei normala. Scuze pentru asta.

Asa ca, am revenit cu un update!

Aceeasi procedura. Cand sunteti pe pagina imaginii (fara sa intrati in modul full screen), faceti click dreapta pe panoul din dreapta, acolo unde este afisat cel care a incarcat imaginea, descrierea imaginii, comentariile, etc. Si alegeti „Vezi sursa paginii” (View page source). Folositi functia „gaseste” (find) a browser-ului, prin combinatia de taste CTRL + F, si in ea scrieti, simplu, „jpg”.

Nu mai apasati de doua ori ENTER, ci o singura data, pentru ca gaseste tot ce are in componenta sa „jpg”. Derulati pana in josul paginii, acolo unde sunt cele mai multe intrari, si va opriti la inceputul lor. Acolo, daca sunteti atenti o sa zariti ceva de genul acesta:

farm6.staticflickr.com\/5155\/14066336995_7d6e039a9d_s.jpg”,”width”:75,”height”:75

Este link-ul imaginii (chiar daca nu pare a link) si dimensiunile acesteia. Cautati dimensiunea cea mai mare si deschideti link-ul intr-un nou tab. Link-ul incepe mereu de la farm. Unde gasiti dimensiunea cea mai mare, de acolo descarcati imaginea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.