Da, este posibil. Cel putin cu Google Chrome. Acest browser este favoritul meu, iar asta cred ca este lesne de inteles de ce fac cele mai multe experimente pe el.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a face acest lucru posibil este sa activati o singura functie. Doar una singura!

Scrieti in bara de adrese (omnibox) a browser-ului Google Chrome, „about:flags„. O sa intrati pe o pagina cu optiuni experimentale ale celor de la Google. Probabil o sa va speriati de interfata neprietenoasa sau nefamiliara voua, si mai ales de mesajul de atentionare. Dar daca faceti exact cum va scriu eu in acest articol, nu o sa se intample nimic rau, da?

Ok, revin. Odata ce ati intrat pe aceasta pagina, folositi combinatia de taste CTRL + F pentru a activa functia „gaseste” (find) a browser-ului. In ea scrieti „Enable offline cache mode„. O sa va gaseasca optiunea, iar tot ce mai ramane de facut este sa faceti click pe „Activate„. Dupa va trebui sa reporniti browser-ul.

Atentie! Daca nu ati mai accesat site-ul pe care doriti sa intrati cu internetul oprit (din diverse motive tehnice), nu puteti sa-l accesati, deoarece browser-ul nu gaseste intrarea cache a acelei pagini. Deci, chiar daca este un link care duce catre acelasi site, browser-ul nu poate gasi intrarea cache. (Dupa cum puteti vedea si in urmatorul video)

Ca sa va dovedesc ca nu scriu prostii si nu va indrum si pe voi sa faceti aceeasi prostie, am facut un scurt video.
Scuze pentru calitatea redusa a imaginii, dar dupa ce am intalat Windows 8.1 nu am mai instalat un program profesional de inregistrare desktop.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.