Iata 5 dintre extensiile pe care le am in acest moment instalate in browser-ul Google Chrome:

  1. Adblock Plus (site oficial) – cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare, dar totusi, asa e frumos. Este o extensie gratuita pentru toate browserele, care blocheaza reclamele video pe YouTube, dar si pe alte site-uri, reclamele de pe Facebook, bannere si asa mai departe.
  2. ImageZoomer – dupa cum ii zice si numele, este o extensie cu ajutorul careia puteti da zoom unei imagini aflate pe un site web.
  3. Avast! Online Security – este o extensie pe care mi-a instalat-o antivirusul meu, Avast. Dar o puteti gasi, de asemenea, si in Chrome Web Store. Ofera rating-uri ale site-urilor pe baza voturilor utilizatorilor acestui serviciu Avast. Astfel, puteti sti cand site-ul pe care urmeaza sa intrati este sigur sau nu. (Extensii similare: WOT)
  4. Super Sticky Notes – este o extensie mai mult pentru studiu. Este ca un semn de carte digital. Cand sunteti pe o pagina, faceti click dreapta pe bara de scroll in dreptul in care este o informatie ce va intereseaza si o sa puteti adauga o nota. Chiar daca inchideti browser-ul sau site-ul, la urmatoarea intrare pe acel site o sa aveti nota pe care ati facut-o
  5. Google Similar Pages – este o extensie de la Google care va permite sa gasiti site-uri similare ca cel pe care sunteti in acel moment.

O sa revin cu mai multe articole de acest gen cand o sa mai descopar alte extensii interesante si utile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s